Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2020 20:59 - Грешен път към свободата
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 623 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.11.2020 21:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Грешен път към свободата

 Публикувано: четвъртък, 26 ноември 2020 г. 08:27

image

Милиардерите наричат ​​новата си мелодия
Танц на осакатените просяци

Свободата остаряла ли е концепция? Никой вече не говори за това; не политици, не журналисти, не проповедници. Тези, които говорят за свободата, са затворени най-вече от онези, които изискват да мислите по начина, по който го правят.

Сякаш ръководени от скрита ръка, корпоративните медии тръбят победата на Джо Байдън през изборите през 2020 г. и подигравателно отхвърлят твърденията за нередности в процеса на преброяване на гласовете като просто кисело грозде на победен кандидат. Но винаги сме знаели, че големите медии са част от голямата измама, както и че Голямото правителство определено не се управлява от политици, законно избрани от хората.

Така че не би трябвало да е изненадващо, че Филип Хиралди беше прав: Израел спечели изборите през 2020 г., тъй като и Тръмп, и Байдън са и еврейски пионки, както и практически целият Конгрес, съдебна система, медии, университети, индустрия, медицина и закон - всички безспорно доминирани от евреи и очевидно изкривяващи всички закони, за да отговарят на техните собствени зли цели.

Не е неточно да се каже, че САЩ отдавна са еврейска държава, управлявана от много тайно еврейски президенти, които продължават да злоупотребяват и унищожават собственото си население, за да може ужасното племе да управлява по-ефективна плантация и да изсмуква всяка последна част от производителността от скоро унищожени лековерни гои.

Точно това е, което повечето хора не могат да разберат. Те са измамени от еврейските медии и не успяват да разберат, че Израел е враг на всяка страна на Земята, като ги изсушава, докато, както веднъж каза Ариел Шарън за американците, не могат да издухат на вятъра. Което сега е в процес на случване с някогашните добри стари САЩ.

Лъжите на нашите лидери

Единодушието на пресата, подкрепяща лъжата на изборите през 2020 г., е показателно за искрената откровеност, която може да очаквате, когато се занимавате с всеки държавен агент. Това също е показателно за лъжите, които се преподават от люлката, фалшива история, която всички сме усвоили, която изкривява всяко предположение, което сме в състояние да рискуваме за условията на света.

Сега имаме универсална система, която унищожава индивидуалността на всеки от нас, лишавайки човешката личност от нейния най-ценен актив, независими иновации, находчивост и креативност.

Това е най-сигурният начин да гарантираме нашето изчезване и ние ускоряваме пътя, който все повече ще увеличава скоростта.

Избирането на президент въз основа на 300 процента избирателна активност вероятно е лоша идея. Но дори действителният победител в изборите не ни предостави никаква сделка за политическа свобода, тъй като Доналд Тръмп председателстваше най-тежката атака в историята срещу човешкия вид - адското заключване, което задуши световното общество, което уж може да бъде спасено само с отрова ваксинация, която ще ни превърне в постоянни роби.

Операция Warp Speed ​​отвежда всички в обратната посока на свободата с максимална скорост на изкривяване или, наведнъж, веднага след като направите изстрела, никога да не се върнете при относително здравия човек, който сте били, преди да направите изстрела.

Ако човечеството беше великият вид, всеки се опитва да се преструва, че е, ние щяхме да почитаме коренното население като най-ранните ни предшественици, вместо да се опитваме да ги унищожим като остарели модели на така наречените превъзходни съвременни хора.

Не е ли иронично, че най-богатите хора в света, които са се възползвали най-много от капитализма, искат да затворят останалото население на Земята с комунизъм, защото системата е тази, която най-добре гарантира техните потоци на печалба?

Хората, които смятат, че парите са най-важното, са хората, които убиват света. Хората, които плащат данъците си, гласуват всеки път и не критикуват собствените си лидери, са хората, които наистина са отговорни за унищожаването на държавата си, защото не се противопоставят насилствено на престъпленията, които са били непрекъснато извършени от техните имена.

Сега е твърде късно за тях да променят поведението си. Сега, когато ограбихме всички страни по света, беше неизбежно САЩ да се обърнат сами и да ги погълнат с цел печалба, съдба, която един ден ще се случи със самите евреи, френски революционен стил, където всеки се обръща и избива всеки други, докато никой не остане или хората просто се уморят от касапницата, когато осъзнаят, че тайната на живота си помага да се справим, вместо да елиминираме възможно най-много хора, за да получите по-голям дял от богатството, което сте откраднали от всички останали.

Тъжната част е, че когато всичко свърши, остава същото управление. Ако наистина искате да се ужасите, опитайте „Божественото насилие на терора“. https://www.lacan.com/zizrobes.htm

Заключването е инструмент на тоталитарна революция, в която вие сте неволната жертва. Изплашени от казаното от лекаря, вие с готовност се отказахте от свободата си поради лъжа. Поради манипулираните версии на т. Нар. Истина през целия ви живот, вие помогнахте да разрушите обществото и да го превърнете в робска държава.

Постоянното разширяване на свободите на индивида всъщност е единственият начин правителствените структури да притежават необходимата безпристрастност, за да преценяват справедливо и да облагодетелстват хората, които би трябвало да защитават. Нищо от това всъщност не се случва днес. А хората с промити мозъци просто са прекалено заслепени от лукс и други фалшиви аргументи, за да разберат, че това е от съществено значение за тяхното оцеляване.

Свободата никога няма да се превърне в остаряла концепция, освен ако, поради всички зомбита, вече създадени от контрола върху съзнанието на масовите медии, не се съгласим с полусъзнателната тълпа и не я оставим да се случи. След всички лъжи, които лекарите навсякъде са ни казвали, само глупаци, които не се интересуват от собственото си бъдеще, ще бъдат ваксинирани за каквото и да било.

Джон Камински е писател, който живее на брега на залива на Флорида, непрекъснато се опитва да разбере защо се унищожаваме и посочва корумпирана система от вярвания като двигател на нашата смърт. Изключително зависим от приноса на читателите,




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39940469
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930