Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2016 20:58 - Звездните хора
Автор: kunkata Категория: Други   
Прочетен: 980 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 14.06.2016 21:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ЗВЕЗДНИТЕ ХОРА ИМАТ СТРАННИ ОЧИ, НАПРИМЕР ЕКЗОТИЧЕН ЦВЯТ НА ИРИСИТЕ, НЕОБИЧАЙНА ФОРМА НА ОЧИТЕ ИЛИ НА КЛЕПАЧИТЕ.

              image


• Чувстват, че Земята не е техният дом и се чуватват отхвърлени от хората тук.

• Звездните хора имат характерен физически облик, който ги отличава от останалите. Те рядко се вписват в средностатистическия ръст. Повечето мъже са високи и слаби, а жените обикновено са ниски, някои са слаби, други – закръглени. Разбира се, и тук има изключения, но като правило телата им – както и животът им – обикновено излизат от нормата.

• Лицата им често са тесни и удължени, особено ако имат високи и слаби фигури. Лицата на по-дребните Звездни са закръглени. Вероятно планетата, от която идват, слага отпечатък върху специфичните им физически характеристики.

• Звездните по цял свят имат очи с необикновена форма или цвят. Често наподобяват полумесец (като преобърната буква U). На цвят са сиви, зелени или черно-кафяви и сякаш светят отвътре, като че ли отзад са скрити ярки лампички. Понякога имат по-светли кръгове в ирисите.

• Тъй като не обичат да привличат вниманиете върху себе си, те се обличат в удобни и практични дрехи, вместо да следват модните тенденции. Жените почти не се гримират и много-много не се занимават с косите си.

• Те имат парадоксален характер: от една страна, те горят от желание да помагат на другите, дори когато не ги молят за това, а от друга, изглеждат затворени и дистанцирани, дори понякога ги смятат за „хладни”. Те са тук, за да вършат добрини, без да се налага да потъват прекалено дълбоко в чувства и емоции, които са им чужди. По-важното за тях е да изпълнят задачите си, отколкото да се въвличат в близки взаимоотношения.

 

 Звездните хора обичат развитите технологии и обикновено са сред първите, които си купуват (или изобретяват) най-новите уреди. Колекционират най-различни интересни мобилни телефони и всякакви други свръхмодерни устройства. Част от колективната им задача е да подпомагат техническия прогрес и развитието на науката за благото на човечеството.
psihobg.com/




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kunkata
Категория: Други
Прочетен: 506718
Постинги: 348
Коментари: 580
Гласове: 373
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930